Savsmuld

Hos Lübech tilbyder vi savsmuld af højeste kvalitet. Vores danskproducerede savsmuld er varmebehandlet og helt fri for lim, maling og andre uønskede materialer, der kan påvirke strøelsens samlede kvalitet - der er kun rent savsmuld i. Vores produkt har stor sugeevne, der sikrer en tør staldbund og udgør et blødt og velduftende underlag for dine dyr - store som små. Vi leverer jeres strøelse i komprimerede baller, bigbags og løs med walkingfloor biler. Alle pallevarer leveres med lift eller medbringertruck.

 

Savsmuld bruges blandt andet som underlag hos køer, grise, fjerkræ og heste. Savsmuld giver et jævnt underlag med en god sugeevne - og vores høje kvalitet sikrer mere sikkerhed for helbredet og hygiejne hos besætningen.

Andre produkter

Hos Lübech finder du også mange andre produkter indenfor strøelse og træmaterialer. Blandt andet har vi træmel af højeste kvalitet, ligesom vi tilbyder knust halm, spåner og andre former for strøelse der kan skabe den perfekte kombination for jeres dyrebestand.

 

Derudover tilbyder vi tre forskellige produkter indenfor udtørring, ligesom vi også tilbyder LactoMink, der er med til at stabilisere minkens tarmsystem.

 

På vores webshop, Pillebørsen, tilbyder vi også salg af træpiller. Her finder du træpiller i Danmarks højeste kvalitet, så I kan have det lunt gennem de kolde måneder.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, priser, leveringsbetingelser og -muligheder eller andet. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til dig.

 

RING PÅ 8694 7755 FOR YDERLIGERE INFORMATION